Afhøvling af gulve Videbæk og hele Sjælland

Gulvafslibning København

Afhøvling af gulve Videbæk og hele Sjælland

Afhøvling af gulve Videbæk og hele Sjælland

 

Hvis dine gulve er meget slidte, ujævne og grimme kan det være nødvendigt med en afhøvling. Vi kan levere en kvalitetssikker afhøvling af gulve Videbæk og hele Sjælland uanset gulvets størrelse og art.

Det gælder for gulvafhøvling som for gulvafslibning, at det er vanskeligt at få et pænt resultat, hvis man ikke ved, hvad man gør. Man skal passe på med at vælge det første tilbud på afhøvling af gulve Videbæk og hele Sjælland‎. Mange gør ikke arbejdet godt nok; der kan komme slibemærker i gulvet, det kan blive (endnu mere) ujævnt, eller man kan komme til at høvle for meget af.

Vores succes med afhøvling af gulve Videbæk og hele Sjælland skyldes, at vi har mange års erfaring med trægulve, og hvordan de opfører sig i forbindelse med den nødvendige efterbehandling.

Vi har mange års erfaring med afhøvling af gulve Videbæk og hele Sjælland og bruger de nyeste og mest effektive maskiner samt udelukkende miljøgodkendte efterbehandlings produkter. Alle vores lakprodukter er miljøgodkendte.

Vi kan hjælpe med alt fra vedligeholdelse af dine trægulve til komplicerede behandlinger såsom komplet istandsættelse af gulvet inklusive afhøvling af gulve. En totalløsning omfatter også gulvafslibning, ludbehandling, indfarvning, lakering, olie- eller sæbebehandling.

garant Gulvafslibning København

Vi tilbyder også

Vi respekterer tidsfrister, og lover kun det vi kan holde.

Som garanti herfor tilbyder vi 30% rabat for hver dag vi er forsinkede!


DBF – Gulvafslibning København

Ring på: +45 50 38 43 38

TILBUD

Få en god pris


error: Content is protected !!