Afslibning af gulve Højer og hele Sjælland

Gulvafslibning København

Afslibning af gulve Højer

Afslibning af gulve Højer og hele Sjælland

Afslibning af gulve er en måde at opfriske gamle trægulve. Afslibning af gulve fjerner den gamle og slidte overfladebehandling så gulvet er klart til en ny overflade. Vi er har mange års erfaring indenfor gulvafslibning af trægulve, og vi er din garanti for at dit trægulv igen bliver så smukt som nyt. En bedre garanti for et perfekt resultat får du ikke.

AFSLIBNING AF TRÆGULVE GIVER FLOTTE GULVE

Det er vigtigt, at alt den gamle gulvbehandling fjernes med gulvafslibningen, og at der tages højde for at ikke alle trægulv er lige plane. En gulvafslibning tilrettelægges på en sådan måde, at ujævnheder og mindre niveauforskelle slibes væk. Men det kræver ekspertise og erfaring, så det tilrådes altid at gøre brug af et professionelt gulvfirma for et perfekt resultat.

EFTER EN AFSLIBNING MÅ GULVET EFTERBEHANDLES

For at få en overflade der beskytter trægulvet, er det vigtigt men en gulvbehandling. Der findes en række forskellige muligheder og det må så besluttes hvilken type gulvbehandling der er mest fordelagtig:

 • Olie
 • Lud
 • Lak

eller måske noget helt andet. Alle typer gulvbehandling kan indfarves, enten med hvidpigment eller en mørkere farve og bejdse. Mulighederne er mange og vi giver gerne et godt råd med på vejen. Kontakt os gerne idag, vi tager telefonen alle dage, også aften og weekend.

Støvfri gulvafslibning

Støvfri gulvafslibning er en ny óg revolitionerene måde at slibe trægulv på. Det er en metode som har været under udvikling i mange år. Disse typer flader kan afslibes:

Gulvafslibning af lyse trægulve skaber visuel volumen og en rigtig smuk bolig. Afslibning og lud, lak, sæbe, voks eller noget helt andet. Afslibning af gulve udføres i Højer og hele Sjælland.

 • Bræddegulve
 • Lamelgulve
 • Dørtrin
 • Bordplader
 • Trægulve
 • Trapper
 • Plankegulve
 • Parketgulve

Hvordan fladen eller trægulvet skal afslibes afhænger af typen af overflade, træsort sam beskaffenheden. Men det det bestemmes også udfra dine ønsker og behov som kunde.

Fokus på gulvslibning af trægulv

Efterhånden er teknikerne blev udviklet i sådan en grad, at indeklimaet efter et besøg af en gulvafsliber er forbedret meget markant. Det er ikke kun en fordel for kunden men også for håndværkeren som udfører arbejdet. Man skal ikke tage noget for givet.

 

Den lokale fagmand indenfor egedahl gulvafslibning

Vælger man ikke en afsliber som har specialiseret sig i støvfri gulvafslibning må man også forvente at der i mange tilfælde vil være en del arbejde efterfølgende med rengøring af de behandlede rum. Samtidig kan støv i de tilstødende lokaler heller ikke komme som en overraskelse. Men som de fleste private samt erhvervsfolk nok tænker er der bedre ting at bruge tiden på. Så både tidsmæssig sam miljø mæssig er der store gevinster at hente ved at vælge en gulvafsliber som er ekspert i støvfri gulvafslibning.

garant Gulvafslibning København

Vi tilbyder også

Vi respekterer tidsfrister, og lover kun det vi kan holde.

Som garanti herfor tilbyder vi 30% rabat for hver dag vi er forsinkede!


DBF – Gulvafslibning København

Ring på: +45 50 38 43 38

TILBUD

Få en god pris