Gulvafslibning Valby

Gulvafslibning Valby – Prof. gulvafhøvling & gulvservice

Vi har mange års erfaring med et utal af belægningstyper, gulvsammensætninger og træsorter, så vi kan med et hurtigt blik afgøre, hvilken type gulvbehandling, dit gulv har brug for. Med mere end 25 år i gulvbranchen har vi givet nyt liv til alle typer gulve, og det er din sikkerhed for, at vi ved nøjagtig hvilken behandling, der giver dit gulv et smukt resultat med mange års holdbarhed. Vi udfører gulvbehandling og gulvafslibning i og omkring Valby.

 

Har du ridser i gulvet?

Dine gulve udsættes i løbet af mange års brug for lidt af hvert. Høje hæle skaber små prikhuller, stole uden beskyttelse laver ridser, og misfarvninger opstår rundt omkring. Du skal dog ikke fortvivle, for vi kan hos Gulvafslibning København give langt de fleste gulve nyt liv!

Vi udfører både gulvafhøvling, gulvafslibning og gulvbehandling. Hvilken behandling gulvet skal have, afhænger af gulvets type og sort. De mest almindelige gulvtyper er følgende:

  • Massive trægulve og plankegulve: Kan både afhøvles og afslibes.
  • Parketgulve: Kan afslibes, men ikke afhøvles.
  • Lamelgulve: Kan afslibes afhængigt af slidlaget.
  • Laminatgulve: Kan ikke afslibes eller afhøvles.

Er du i tvivl om, hvorvidt dit gulv kan afhøvles, afslibes eller hvilken behandling det tåler, så hold dig endelig ikke tilbage med at kontakte os. Hos Gulvafslibning København ved vi, hvilken behandling der vil være mest hensigtsmæssig for lige netop dit gulv.

 

Professionel gulvservice til konkurrencedygtige priser

Vi tilbyder gulvservice og gulvbehandling til billige priser i Valby og hele Storkøbenhavn. Vores mission er at levere flotte, slidstærke gulve til aftalt tid, så vores kunder får den allerbedste service. 

Vi følger udviklingen på gulvområdet, og vi udfører derfor altid gulvservicen på baggrund af den nyeste viden og med de nyeste teknologier. Vi benytter kvalitetsmaskiner og værktøj, og på den måde sikrer vi, sammen med vores ekspertise, at dine gulve behandles mest effektivt og skånsomt.

 

Kontakt os og få et tilbud på din opgave

Trænger dit gulv til nyt liv, så kontakt os endelig. Vi udfører gulvservice i Valby og i hele Storkøbenhavn, så kontakt os endelig og hør, hvad vi kan tilbyde dig og dit gulv.