Gulvservice Kirke Hyllinge

Gulvafslibning København

Gulvservice Kirke Hyllinge

Gulvservice Kirke Hyllinge

Gulvservice Kirke Hyllinge tilbydes til billig gulvafslibning priser og med 1 uges ventetid. Kvalitets afslibning og afhøvling af trægulve.

Gulvrenovering og gulvarbejde af forskellig slags er vort speciale, men kun når det gælder træ og trægulve. Plankegulve, parketgulve og lamelgulve opfriskes med gulvafslibning og gulvafhøvling. Billig gulvafslibning priser og kort ventetid så alle kan være med. Det eneste du skal gøre er at kontakte os for en snak om dine trægulve samt hvilke muligheder der er for at imødekomme dine ønsker og drømme.

“Det er vigtig for os, at du får et trægulv som lever op til dine ønsker og krav.”

Gulvbehandling og gulvafslibning i Kirke Hyllinge

Gulvservice Kirke Hyllinge:

  • Afslibning og afhøvling af træ og trægulve samt gulvbehandling med lak, lud, sæbe, voks eller måske hvid olie, hvid lak eller hvid lud.
  • Gulvrenovering, gulvarbejde, gulvrestaurering tilbydes til billig gulvafslibning priser og med kort ventetid.
  • Afslibning af dørtrin, trappetrin, køkkenbordplader og vindueskarme i træ.
  • Grovslibning, mellemslibning, finslibning og let afslibning tilbydes af gulvfirma og professionel gulvmand med mange års erfaring i afslibning af plankegulve, parketgulve og lamelgulve. På billedet ses en gulvsliber eller såkaldt gulvslibemaskine afslibe et gulv.

Mange folk stiller sig nok ofte det nødvendige spørgsmål om, hvad slags træsort der behøver hvilken behandling? Her vil følge en lille, men ikke udtømmende, guide til, hvilke træsorter der tåler hvilke behandlinger.

Mange forskellige typer trægulve

Da dette ikke er en udførlig guide, vil vi udelukkende koncentrere os om de mest hyppigt forekommende trægulve i de danske hjem.

Fyrretræsgulv: Her anbefales behandling med lak eller lud, men hvis gulvet ikke er alt for slidt, kan man uden de store bekymringer vælge alternative behandlingsformer: fx oliebehandling.

  • Parketgulv af eg: Her egner både naturolie og hvid olie sig til denne gulvtype.
  • Parketgulv af bøg: Her kan man som udgangspunkt bruge alle behandlingsformer.
  • Parketgulv af asketypen: Som ved bøg, kan man her give sig i kast med forskellige behandlingsformer.

NOTE: Andre mindre udbredte typer inkluderer: merbau, jatoba, teak og mahogni, men de vil ikke blive nærmere gennemgået her.

GULVAFSLIBNING VERSUS GULVAFHØVLING

I denne forbindelse vil det også være nævneværdigt at komme med en lille forskelsbetegnelse på henholdsvis gulvafslibning og gulvafhøvling.

  • Gulvafhøvling: benyttes en gulvhøvl (afhøvlingsmaskine)
  • Gulvafslibning: kendetegnes ved sandpapir på valse

De to ting kan måske for nogle lyde ens, men bruges afhængig af, hvor medtaget ens gulv er. Da afhøvlingsmaskinen ordner trægulvet med knive og man bruger sandpapir ved gulvafslibning, skal disse to behandlingstyper ikke forveksles, da mange gulve ofte kan nøjes med en gulvafslibning frem for en decideret gulvafhøvling.

Gulvafhøvling bruges ved meget vanskelige gulve

Gulvafhøvling foretrækkes af de fleste, når gulvet drejer sig om et ældre plankegulv med mørk fernis eller skibslak, eller hvis gulvet ligefrem er skævt eller bølget i udformningen efter mange års slitage eller mangel på vedligeholdelse.

Gulvafslibning er den blive og nænsomme behandling

En gulvafslibning er ikke lige så dyb som en gulvafhøvling, hvor førstenævnte typisk går 0.5-1 millimeter ned i gulvet, går en gulvafhøvling omkring 2-4 millimeter ned i gulvet. Alt sammen afmålt efter, hvor meget der er behov for at slibe væk i gulvet.

garant Gulvafslibning København

Vi tilbyder også

Vi respekterer tidsfrister, og lover kun det vi kan holde.

Som garanti herfor tilbyder vi 30% rabat for hver dag vi er forsinkede!


DBF – Gulvafslibning København

Ring på: +45 50 38 43 38

TILBUD

Få en god pris