Gulvsliber

Gulvsliber

Ring på tlf. 50 38 43 38 og få slebet dine gulve af dygtige fagfolk.

En gulvsliber er en maskine, som man benytter sig af, når man foretager en gulvafslibning. Sådan en gulvsliber er i bund og grund en maskine, som under bunden har monteret en valse. På denne valse er det muligt at montere noget sandpapir, som har det formål at slibe gulvet ned.

Man kan faktisk sammenligne gulvsliber, med en af de maskiner, som man bruger til gulvvask i industrien. Forskellen på en gulvsliber og en gulvvasker, er dog at fremfor vand og sæbe som gulvvaskeren benytter sig af, så benytter en gulvsliber sig af sandpapiret, når den kører hen over gulvet. Som regel får gulvet omtrent fire ture med en gulvsliber, før man har gennemført en gulvafslibning. Grunden til at man vælger at køre gulvet over hele fire gange, er at man efterhånden skifter sandpapiret på sin gulvsliber ud. Man starter med at montere det groveste sandpapir på sin gulvsliber først og give gulvet en omgang, således at man får fjernet det øverste lag af gulvet. Siden udskifter man sandpapiret på sin gulvsliber, med noget mere finkornet sandpapir, for at opnå en flot og jævn finish på gulvet. På den måde sikrer man sig, at gulvet får en glat og jævn overflade, som man nemt kan give en ny gang overfladebehandling.

Mange mennesker bliver tit fristet, til at kaste sig ud i et gør-det-selv-projekt, når de opdager, at gulvet har mistet sin glans, og ridserne er blevet lidt for mange. De finder derfor selv en gulvsliber, og går i gang med at slibe deres gulv. Eller de gør i hvert fald et forsøg på det. Det er nemlig ikke det rene barnemad at betjene en gulvsliber. Har man ikke arbejdet med en gulvsliber før, så skal man være meget forsigtig. Laver man blot én fejl, så kan man risikere at komme til at betale dyrt for netop den fejl. En gulvsliber kan nemlig udrette ganske stor skade. Så selvom det kan være fristende at gå ud og få fat i en gulvsliber, for selv at udføre en gulvafslibning, så er det en god idé lige at tænke sig godt om en ekstra gang, inden man træffer en beslutning, som man kan komme til at fortryde. Det kan på det kraftigste anbefales at få en professionel til at tage sig af din gulvafslibning frem for at kaste sig ud i et gør-det-selv projekt.

Ring alle ugens dage på tlf. 50 38 43 38 og lad os sammen finde ud af, hvad vi hos Gulvafslibning København kan gøre for dit gulv.

Tlf.: 50 38 43 38

Følg os på Facebook | Del på Google+ | Del på LinkedIn | Del på Twitter

error: Content is protected !!