Afslibning af køkkenbord plader

Afslibning af køkkenbord plader


Vi sliber alle slags massive bordplader, og de kan alle efterbehandles på mange måder. Men hvilken behandling er den mest robuste og hvilken efterbehandling vælger de fleste i dag kan du læse nærmere om nederst.

Først er der nemlig lidt forberedelse fra kundens side af, og for at få den bedste resultat, så kan du gøre følgende inden vores ankomst:

  • Hvis din kogeplade er ilagt eller planlimet, så skal du fjerne den eller løfte den på nogle klodser, så vi kan slibe under den. Her undgår du ridser/skader på den når vi skal arbejde i kanten og du vil ligeledes få det bedste resultat, fordi vi så kan slibe helt ind til denne.
  • Det samme gælder håndvasken, hvis denne er ilagt eller planlimet. Denne skal også fjernes eller løftes på nogle klodser, så vi kan slibe under den og efterlade et ordentligt kantarbejde. Dette behøves dog ikke hvis vasken er underlimet, for så er der ingen problemer.
  • Vi anbefaler desuden at man fjerner blandingsbatteriet/køkkenarmaturet, for at få et optimalt resultat.

Få et tilbud på gulvafslibning, gulvafhøvling eller gulvbehandling.

Hvad koster en Afslibning af køkkenbord plade?

For at slibe en bordplade fra 0,1 - 4,5 løbende meter (og at denne ingen lister eller afrundinger har) inkl. lige forkant samt efterbehandle med 2x faxe natur olie, så er prisen 2.880 kr. inkl. moms. Med 2x faxe hvid olie er prisen 3.090 kr. inkl. moms.

Her vil du også få lidt olie, så du selv kan oliere bordplade minimum 2-3 gange mere. Med denne løsning vil du få en robust bordplade, som kan holde i mange år.

De fleste danske hjem har olie på deres bordplader, da denne behandling er bedst i forhold til vandspild. Enkelte kunder ønsker dog fortsat lak på deres bordplade, og hvis man ønsker dette anbefaler vi som minimum 5-6 lag 2-komponent lak på, grundet vandspild. Denne løsning - hvis der tages udgangspunkt i ovennævnte eksempel - vil koste 5.900 kr. inkl. moms, og her vil arbejdet tage 2 arbejdsdage, hvor det normalt ellers kun kræver én arbejdsdag.