Hvid lak

Hvid lak

Hvid lak ( white finish ) er et indeklima mærket produkt, som sikrer dig og dine nærmeste for de giftige produkter som anvendes i lakken. Hvid lak er mest moderne overfladets beskyttende produkt i dag og samtidig meget nem at vedligeholde. White Finish er Dansk produkt fra FloorCoat, og kan anvendes på alle typer trægulve, både massive og lamel. De lyse træsorter vil altid være lidt lysere end de mørke træsorter, men med flere lag hvid lak, kan du tvinge gulvet til at være mere lyst så du kan opnå næsten samme effekt som med feks. Ask og bøg.

White Finish - Hvid lak er hurtig tørende produkt, samt anvendes af de fliste gulvmænd, som kan spare tid på tørretid og kunden kan flytte ind hurtigere, allerede efter 24-48 timer efter den sidste lag lak. Den har 7 dags gennemhærdnings proces og i de dage må man ikke dække gulve over i flere dage eller vaske dem.

Når de skal vaskes, så er det vigtigt at bruge sæbe med lavt PH værdig. Når du vaske gulv, så er det også vigtigt at overholde blandingsforhold. For hvis du ikke overholder den anbefalende forhold, så kan du beskadige lakken på længere sigt.

Få et tilbud på gulvafslibning, gulvafhøvling eller gulvbehandling.