Gulvbehandling

Faxe hvid olie

Oliering af ubehandlet og ludbehandlet træ.

FAXE Hvid Træolie, der er baseret på forædlede plante- og træolier, forener ikke bare skønhed med slidstyrke, men giver også træet en naturlig overflade, som er nem at pleje.Faxe olie findes i Hvid og Natur samt Sort, Grå, Ekstra Hvid, Mørk Brun og Valnød.

FAXE Hvid Plejeolie til førstegangs pleje og renovering af træoverflader, der er blevet behandlet med Faxe hvid olie. Eksisterende olieoverflader bliver særligt slidstærke.

FAXE Hvid Plejeolie er til helligholdelse og kan bearbejdes med håndkraft, større områder med en poleringsmaskine.

Faxe hvid lud

Faxe hvid lud effektiv mod gulning af alle trægulve og træoverflader.

FAXE Hvid Lud standser træets naturlige gulningsproces og giver det et ekstra lyst og ensartet udseende.

Efter ludbehandling skal gulve mettes med hvid Faxe sæbe, det skal gøres minimum 4-5 gange.

Junckers ProFinish

Junckers ProFinish findes i ekstra mat, mat, halvblank og blank, den er velegnet til professionel brug.

Junckers ProFinish er indeklimamærket, lugtsvag vandbaseret 1-komponent akryl / polyuretan gulvlak. Anbefales efter Junckers grundlak, den bruges som top-lak ved lettere renovering af alle typer trægulve som findes i de Danske boliger. Den er hurtigtørrende og let at påføre, kan betredes hurtigt.

Alle Junckers laker er indeklimamærket

Et indeklimamærket produkt har gennemgået omfattende prøvning for afgasning og lugt. Det sikrer, at der ikke er kemiske stoffer i produktet, der negativt kan påvirke luftkvaliteten i rummet.

Faxe natur olie

Faxe Træolie Natur kan anvendes på alle typer trægulve, det er originale og velkendte olie, der er nem at arbejde med, og som giver træet en meget modstandsdygtig overflade, som er let at holde. Faxe Træolie Natur anvendes på nyslebet gulv som er ubehandlet, hvor man ønsker at tilføre træet en dyb, gylden lød med naturolie.

Behandlingen er yderst holdbar, og træets naturlige struktur bevares og fremhæves.

FAXE Plejeolie i natur anvendes til førstegangs pleje og renovering af træoverflader, der er blevet behandlet med Faxe olie. Eksisterende olieoverflader bliver særligt slidstærke.

Slidte overflader får fornyet dybde og glød. FAXE Plejeolie er til helligholdelse og kan bearbejdes med håndkraft, større områder med en poleringsmaskine.

Junckers to komponent lak

Er til professionel brug

Junckers HP Commercial er indeklimamærket, den er lugtsvag selv om den er 2-komponent, den er meget slidstærk vandbaseret polyuretanlak. Anbefales som top-lak til trægulve hvor der er meget stort slid, f.eks. kontor, restorante, detailhandel og institutioner. Hvis du har foretaget gulvafslibning på dine gulve eller hvis de er nylagte, så skal du grunde gulve først med Junckers Grundlak Vandbaseret før du kan påføre top-lak. Junckers HP Commercial er hurtigtørrende lak, og kan betredes 4-5 timer efter den sidste lag lak.

Hvad vil det sige indeklimamærket?

Et indeklimamærket produkt har gennemgået omfattende prøvning for lugt og afgasning. DVS at der ikke er kemiske stoffer i produktet, der negativt kan påvirke luftkvaliteten i rummet.

Hvid lak

Hvid lak ( white finish ) er et indeklima mærket produkt, som sikrer dig og dine nærmeste for de giftige produkter som anvendes i lakken. Hvid lak er mest moderne overfladets beskyttende produkt i dag og samtidig meget nem at vedligeholde. White Finish er Dansk produkt fra FloorCoat, og kan anvendes på alle typer trægulve, både massive og lamel. De lyse træsorter vil altid være lidt lysere end de mørke træsorter, men med flere lag hvid lak, kan du tvinge gulvet til at være mere lyst så du kan opnå næsten samme effekt som med feks. Ask og bøg.

White Finish - Hvid lak er hurtig tørende produkt, samt anvendes af de fliste gulvmænd, som kan spare tid på tørretid og kunden kan flytte ind hurtigere, allerede efter 24-48 timer efter den sidste lag lak. Den har 7 dags gennemhærdnings proces og i de dage må man ikke dække gulve over i flere dage eller vaske dem.

Når de skal vaskes, så er det vigtigt at bruge sæbe med lavt PH værdig. Når du vaske gulv, så er det også vigtigt at overholde blandingsforhold. For hvis du ikke overholder den anbefalende forhold, så kan du beskadige lakken på længere sigt.

Junckers bejdsede / farvede gulv olie

Junckers bejdsede / farvede gulv olie er et indendørs olieprodukt til indfarvning/grunding og færdigoliering af ubehandlede ny slibede gulve. Anbefales også til opfriskning af tidligere olierede gulve. Junckers bejdsede / farvede gulv olie kan kombineres med Junckers HP Commercial to komponent mat lak som er vandbasert, hvis man foretrækker udtrykket fra olie, men samtidig gerne vil opnå fordelene ved en lakeret overflade. Junckers gulv olie fås både som en klar og farvet olie.

Junckers bejdsede / farvede gulv olie er indeklimamærket

Et indeklimamærket produkt har gennemgået omfattende prøvning for afgasning og lugt. Det sikrer, at der ikke er kemiske stoffer i produktet, der negativt kan påvirke luftkvaliteten i rummet.

Junckers bejdsede / farvede gulv olie er til privat og professionel brug.

Få et tilbud på gulvafslibning, gulvafhøvling eller gulvbehandling.