Malerarbejde

Malerarbejde samt spartling af vægge og opsætning af filt


Spartling af vægge og opsætning af filts eller glasvæv

Spartling af vægge kan kun foretages, hvis underlaget er bæredygtigt og renset ordentlig for tapet mm. I de fleste tilfælde, hvis underlag er i orden, så skal der spartles minimum to gange. Hvis der er monteret nye gipsplader, så skal der bruges sparteltape, som anvendes til spartling af samlinger mellem gipsplader, og så skal det yderligere have 1-2 lag spartel.

Sparteltape trykkes fast i den fugtige gipsmasse oppefra og ned, mens rullen ligger på gulvet, og klippes så til i længden. Vent gerne med andet lag spartling, til første lag er tørt.

Når det er tørt, så skal hele væggen spartles minimum to gange, inden du kan slibe vægge og sætte filt eller glasvæv op. Det er meget vigtig at købe filt som er grundet. I så fald skal væggene kun males to gange. Er filten ikke grundet, skal den være grundet inden der kan males.

Hvis man ofre rmange penge på spartling af vægge samt filt, så skal man ikke male med billig maling. Vær derfor opmærksom, når du køber maling. Den skal være vaskbar, så eksempelvis snavsede hænder på væggen kan vaskes af.

Spartling af vægge og lofter


Inden du foretager spartling af vægge og lofter, så skal du være opmærksom på om underlaget er bæredygtigt.

Hvis der er tappet, så skal du afrense vægge og lofter ordentligt, før du kan begynde at spartle. Er der revner og sprækker, så skal du sørge for at ordne dem, før du begynder at spartle.

Man skal altid spartle vægge og lofter minimum to gange, første gang med grov spartel og anden gang med Scotte LH Spartel, som er en let håndspartel egnet til bredspartling, til sammenføjninger og almindelig spartling indendørs. Den tørrer hurtigere end mange andres spartler. Det er meget vigtigt at spartelmassen tørrer ordentlig, inden du slibeer på den. Det hele skal slibes ordentlig uden ridser og fordybninger, før du kan gå videre med opsætning af filt.

Opsætning af filt


Når du skal opsætte filt i din bolig, så er det vigtigt at købe en grundet filt og ikke en af de billigste. Køber du en grundet filt, så kommer til at betale mere, men i den sidste ende, kommer du til at spare på maling og tid.

Vægge og lofter som skal filtes op, skal være ordentlig spartlet og glatte uden små buler og ridser. Glasfilt kan skjule lidt af de små ujævnheder og buler på væggen, men ikke større ujævnheder. Husk at bruge væg grunder, som kan binde slibestøv og puds til væggen, så limen kan holde ordentlig på filten, så det ikke løsner sig eller falder ned.

Opsætning af filt startes med først at smøre Beckers rulleklæber på, som er en ekstra kraftig vævlim, og kan bruges til filt og glasvæv. Start altid fra venstre hjørne af væggen, og smør ca. 10 cm mere end filten eller glasvævs rullens bredte før opsætning af filt. Husk at skære overskydende filt af i hjørnerne i gulv og loft med en hobbykniv. Således forsætter man hele vejen rundt, og vær opmærksom på, ikke at lave overlapninger.

Den maling vi bruger.


Hvor meget koster en 3 værelses lejlighed ( iflg. BBR 70-90m2 ) at få spartel, sat filt op, samt malet vægge, lofter og paneler?

Hvis vi ikke skal fjerne tapet, så vil du lægge på kr. 52.300 inkl. moms.

Skal vi også slibe gulve, og du vælger ind for standard behandling, så vil der være tillæg på kr. 9.220 til 10.510,- Prisen afhænger af hvilken type gulv du har (parketgulv eller plankegulv)

Vælger du total løsning hos os (både maling og gulvafslibning) , og vil gerne flytte ind hurtigst muligt i dit nye hjem, så kan vi hjælpe dig med at komme så hurtigt på plads som muligt. Dvs. Inden for 8 dage, hvor vi selv skal bruge max 7 dage til hele opgaven, og samlet pris vil være under kr. 63.000,-

Få et tilbud på gulvafslibning, gulvafhøvling eller gulvbehandling.

Maler - Billig Maler


Kan man være en god maler, og ligeledes sige, at man udfører billigt maler arbejde?

Ja det kan man godt, hvis man har rutinerede malere, som kan og vil arbejder effektivt. Samtidig med, at man skaffer de bedste produkter til lavere priser, så kan man tilbyde de bedste og billigste priser på malerarbejde :)

For at kunne sammenligne priser på en maler opgave, så skal man huske at sammenligne med de produkter, som bliver brugt. Produktet (Malingen) er alt afgørende for den samlede kvalitet af opgaven. Bruger du den bedste maler til opgaven, men han bruger en billig maling, så får du desværre en samlet opgave af ikke god kvalitet.