Malerarbejde

Malerarbejde samt spartling af vægge og opsætning af filt


Spartling af vægge og opsætning af filts eller glasvæv

Spartling af vægge kan kun foretages, hvis underlaget er bæredygtigt og renset ordentlig for tapet mm. I de fleste tilfælde, hvis underlag er i orden, så skal der spartles minimum to gange. Hvis der er monteret nye gipsplader, så skal der bruges sparteltape, som anvendes til spartling af samlinger mellem gipsplader, og så skal det yderligere have 1-2 lag spartel.

Sparteltape trykkes fast i den fugtige gipsmasse oppefra og ned, mens rullen ligger på gulvet, og klippes så til i længden. Vent gerne med andet lag spartling, til første lag er tørt.

Når det er tørt, så skal hele væggen spartles minimum to gange, inden du kan slibe vægge og sætte filt eller glasvæv op. Det er meget vigtig at købe filt som er grundet. I så fald skal væggene kun males to gange. Er filten ikke grundet, skal den være grundet inden der kan males.

Hvis man ofre rmange penge på spartling af vægge samt filt, så skal man ikke male med billig maling. Vær derfor opmærksom, når du køber maling. Den skal være vaskbar, så eksempelvis snavsede hænder på væggen kan vaskes af.

Den maling vi bruger.


Hvor meget koster en 3 værelses lejlighed ( iflg. BBR 70-90m2 ) at få spartel, sat filt op, samt malet vægge, lofter og paneler?

Hvis vi ikke skal fjerne tapet, så vil du lægge på kr. 52.300 inkl. moms.

Skal vi også slibe gulve, og du vælger ind for standard behandling, så vil der være tillæg på kr. 9.220 til 10.510,- Prisen afhænger af hvilken type gulv du har (parketgulv eller plankegulv)

Vælger du total løsning hos os (både maling og gulvafslibning) , og vil gerne flytte ind hurtigst muligt i dit nye hjem, så kan vi hjælpe dig med at komme så hurtigt på plads som muligt. Dvs. Inden for 8 dage, hvor vi selv skal bruge max 7 dage til hele opgaven, og samlet pris vil være under kr. 63.000,-

Få et tilbud på gulvafslibning, gulvafhøvling eller gulvbehandling.

error: Content is protected !!