Gulvafslibning Amager

Gulvafslibning Amager – Prof. gulvafhøvling & gulvservice

Ser dine gulve gamle, slidte og trætte ud, eller er de fyldt med ridser og misfarvninger efter mange års brug? Så vil de få gavn af en gulvafhøvling, gulvafslibning eller gulvbehandling som vi udfører på Amager. 

 

Erfarent gulvfirma med kunden i fokus

Vi er din garanti for kvalitetsbehandling af gulve, hvad end det har brug for den helt store fornyelse eller blot en kærlig, behandlende hånd. Vi er et gulvfirma med mere end 25 års erfaring, så du kan trygt overlade dine gulve til os. Vores kunder og deres gulve er de vigtigste visitkort for os, og derfor går vi op i kundetilfredshed. Den opnår vi, når vi leverer kvalitetssikker behandling til billige priser og aftalt tid, så det gør vi en dyd ud af altid at gøre. 

 

Hvilken behandling skal dit gulv have?

Selvom dit gulv er slidt og medtaget, er det desværre ikke alle gulvtyper, der kan klare gulvafhøvling og gulvafslibning. Husk, at du altid kan kontakte os, hvis du er i tvivl om, hvilken behandling der er bedst for dit gulv. Som udgangspunkt gælder nedenstående for følgende gulve: 

  • Massive trægulve/plankegulve: Bliver som nye gulve ved afhøvling og afslibning.
  • Parketgulve: Kan i de fleste tilfælde afslibes, mens meget dybe ridser ikke kan fjernes. 
  • Lamelgulve: Afhængigt af slidlagets tykkelse klarer lamelgulve let afslibning og efterbehandling. 
  • Laminatgulve: Disse gulve tåler desværre ikke afslibning eller behandling, så der må lægges et nyt gulv.

 

Gulvbehandling med kvalitet

Vi følger grundigt med i udviklingen på gulvbehandlingsområdet, og derfor er vi altid med på noderne, hvad angår de nyeste teknologier. Med kvalitetsmaskiner og det helt rette værktøj sikrer vi os, at dine gulve bliver som nye med den mest skånsomme og effektive behandling. 

Vi afhøvler, afsliber og behandler dine gulve, uanset deres størrelse og art, og derudover tilbyder vi også afslibning og behandling af bordplader og trapper. Har du en træoverflade, der trænger til fornyelse, skal du ikke holde dig tilbage med at kontakte Gulvafslibning København!

 

Kontakt os og få et tilbud på din opgave

Vi udfører gulvservice og gulvafslibning på Amager og i Storkøbenhavn, så kontakt os endelig og hør, hvad vi kan tilbyde dig og dit gulv.