Gulvafslibning Brønshøj

Gulvafslibning Brønshøj – Prof. gulvafhøvling & gulvservice

Har dine gulve misfarvninger, ridser, eller trænger de bare til en kærlig hånd fra en kyndig fagperson? Så er vi din redning. Med mere end 25 års erfaring i branchen, er vi et firma med stor viden om gulvservice. Vi udfører gulvbehandling, gulvafhøvling og gulvafslibning i Brønshøj uanset gulvets størrelse eller tilstand, og vi ved, hvordan vi allerbedst og mest skånsomt behandler dine gulve.

 

Tilfredse kunder

Vores mål er at aflevere flot behandlede gulve og få markedets mest tilfredse kunder. Det gør vi ved at give god, kompetent rådgivning og levere flotte gulve rettidigt til gode, konkurrencedygtige priser. Vi tilbyder professionel gulvservice i Brønshøj og hele Storkøbenhavn, så har du et slidt gulv, så hold dig ikke tilbage med at kontakte os og høre, hvilken behandling vi kan tilbyde!

 

Overvejer du gulvafslibning eller gulvafhøvling?

Inden du beslutter dig for, om dit gulv skal afslibes eller afhøvles, er der nogle ting du skal overveje. Som udgangspunkt kan en gulvafslibning og en gulvafhøvling gøre følgende for dine gulve:

  • Afslibning: Opfrisker et gammelt og slidt trægulv med overfladiske ridser, og giver det en pæn og slidstærk overflade. 
  • Afhøvling: Giver nyt liv gulve, der er særligt medtagne med dybe ridser eller mærker, eller som skal have fjernet gammel gulvbehandling, lim, fernis eller spartelmasse. 

Om du så skal vælge afslibningen eller afhøvlingen, afhænger af hvilken type gulv du har, gulvets tykkelse og slidlag. Som tommelfingerregel kan du gå ud fra følgende:

  • Massive trægulve og plankegulve: Kan både afhøvles og afslibes.
  • Parketgulve: Kan afslibes, men ikke afhøvles.
  • Lamelgulve: Kan afslibes afhængigt af slidlaget.
  • Laminatgulve: Kan ikke afslibes eller afhøvles. 

Uanset om du har fået foretaget det ene eller det andet, tilbyder vi naturligvis efterbehandling med olie, lak, lud eller sæbe. Hvilken type behandling, dit gulv skal have, vil afhænge at dine ønsker til gulvets udseende.

 

Kontakt os og få et godt tilbud på din opgave

Trænger dit gulv til gulvservice, afslibning eller afhøvling, så kontakt os endelig. Vi udfører gulvservice i Brønshøj og i hele Storkøbenhavn, så kontakt os endelig og hør, hvad vi kan tilbyde dig og dit gulv.

Vi afhøvler, afsliber og behandler dine gulve, uanset deres størrelse og art, og derudover tilbyder vi også afslibning og behandling af bordplader og trapper. Har du en træoverflade, der trænger til fornyelse, skal du ikke holde dig tilbage med at kontakte Gulvafslibning København!

 

Kontakt os og få et tilbud på din opgave

Vi udfører gulvservice i Brønshøj og i Storkøbenhavn, så kontakt os endelig og hør, hvad vi kan tilbyde dig og dit gulv.