Gulvafslibning Christianshavn

Gulvafslibning Christianshavn – Prof. gulvafhøvling & gulvservice

Vi er et gulvfirma, der følger med tiden. Med mere end et kvart århundredes erfaring har vi opnået ekspertise inden for gulvafhøvling, gulvafslibning og gulvbehandling i blandt andet Christianshavn. Vi er altid opdaterede på den nyeste viden, trends og teknologier inden for området, så du kan være sikker på, vi renoverer dine gulve mest effektivt og skånsomt.

 

God gulvservice giver tilfredse kunder

Glade kunder er det, vi lever af. Og derfor er det meget vigtigt for os at levere et godt stykke håndværk til en konkurrencedygtig pris. Vi har behandlet et utal af gulve gennem tiden, og derfor ved vi, hvilke type behandlinger de forskellige gulvtyper har godt af. Vi kan rådgive dig om, hvorvidt dit gulv skal afslibes, afhøvles eller behandles med lak, lud eller olie, så du opnår lige præcis det look på gulvet, som du drømmer om.

 

Værd at vide om gulvafhøvling og gulvafslibning

Hvis dit gulv er præget af slitage som ridser eller misfarvninger, kan det sandsynligvis få nyt liv gennem en gulvafhøvling eller gulvafslibning. Om gulvet skal have den ene eller den anden behandling, afhænger af dets type, slidlag og dine ønsker til udseendet på gulvet.

Nogle gulve tåler både afhøvling og afslibning, mens andre kun tåler afslibning eller slet ingenting. Som udgangspunkt kan du gå ud fra dette:

  • Laminatgulve: Kan ikke afslibes.
  • Lamelgulve: Kan afslibes let. 
  • Parketgulve: Kan meget ofte afslibes.
  • Massive trægulve og plankegulve: Kan både afhøvles og afslibes.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt dit gulv tåler forskellige behandlinger, så er du velkommen til at kontakte Gulvafslibning København. Vi kan også rådgive dig om, hvilken type efterbehandling, der vil gavne dit gulv og rum. Her tager vi også hensyn til, hvor meget trafik, der er over gulvet, så det fremstår mest smukt og slidstærkt mange år frem.

 

Kontakt os og få en god pris på din opgave

Vi udfører gulvservice og gulvafslibning på Christianshavn og i Storkøbenhavn, så kontakt os endelig og hør, hvad vi kan tilbyde dig og dit gulv. Udover gulvservice tilbyder vi også behandling af din træbordplade, dit plankebord og din trætrappe. Få et uforpligtende tilbud ved at kontakte os.