Gulvafslibning Dragør

Gulvafslibning Dragør – Prof. gulvafhøvling & gulvservice

Skal dit gulv have en kærlig hånd, er det os, du skal hive fat i. Vi udfører professionel gulvafhøvling, gulvafslibning og gulvbehandling i Dragør og i hele Storkøbenhavn, og med mere end 25 års erfaring, er vi et gulvfirma med kompetence til at forny lige netop dit gulv.

Vi er et gulvfirma, hvor det gode håndværk og glade kunder vægtes højt. For dig og dine gulve er nemlig vores allerbedste visitkort. Vi tilbyder derfor kompetent gulvservice til konkurrencedygtige priser, og vi udfører opgaven inden for aftalt tid. 

 

Skal dit gulv have en gulvafhøvling eller gulvafslibning?

Vi har stor erfaring i renovering af gulve, og derfor kan vi rådgive dig bedst muligt, når du overvejer at få en gulvafslibning, gulvafhøvling eller gulvbehandling. Vi kan med et hurtigt blik vurdere, hvilken behandling der vil være mest effektiv for dit gulv, så det fremstår smukkest og mest slidstærkt mange år frem.

Generelt kan man sige, at gulvafhøvling er meget grov og derfor en hård behandling for træets overflade. Da man høvler et godt lag af gulvet, kræver gulvafhøvling et massivt trægulv eller plankegulv, for at opnå et godt resultat. En gulvafslibning er en mere skånsom behandling og tager ikke lige så meget af overfladen som en afhøvling. Dog kan afslibningen ikke fjerne dybere ridser eller misfarvninger, der er trængt dybt ind i træet. 

Er du i tvivl om, hvilken behandling dit gulv vil have bedst gavn af, så hold dig ikke tilbage med at kontakte din gulvmand hos Gulvafslibning København. Vi har erfaringen og kompetencerne til at få dine gulve til at være som nye, og vi efterbehandler gulvet på en måde, så det fremstår med det look, du ønsker dig. Vi følger udviklingen på gulvområdet, og derfor er vi altid helt opdaterede på den nyeste viden, teknologi og trends.

 

Professionel gulvservice til konkurrencedygtige priser

Det er vigtigt at vores kunder er tilfredse, og derfor tilbyder vi effektiv gulvafhøvling, gulvafslibning og gulvbehandling til billige priser. Hvis du har nogle spørgsmål, er i tvivl om, hvilken service dit gulv vil have godt af, eller ønsker et tilbud på din opgave i Dragør eller Storkøbenhavn, så hold dig ikke tilbage med at kontakte Gulvafslibning København!