Gulvafslibning Hellerup

Gulvafslibning Hellerup – Prof. gulvafhøvling & gulvservice

En gulvafhøvling, gulvafslibning eller gulvbehandling kan gøre underværker for de fleste gulve, og her skal du kontakte os. Vi er et gulvfirma, der fornyr gulve og udfører gulvafslibning i Hellerup og hele Storkøbenhavn – skal vi behandle dit gulv?

Med over 25 års erfaring er vi et veletableret gulvfirma med stor ekspertise på området. Vi har udført gulvafslibning, gulvafhøvling og gulvbehandling på utallige gulve, og derfor ved vi, hvordan vi mest effektivt og skånsomt får dit gulv til at fremstå som nyt. Vi benytter os af de nyeste maskiner, så dine gulve får den bedste behandling. 

 

Forskel på gulvafhøvling eller gulvafslibning

“Skal mit gulv gulvafhøvles eller gulvafslibes?” spørger mange sig selv, hvis gulvet er præget af ridser og misfarvninger. Her kan Gulvafslibning København hjælpe med svaret, som vil afhænge af flere ting. Dels handler det om gulvets type, da ikke alle gulve tåler gulvafhøvling, og dels handler det om gulvets slidlag. Hvis ridserne og misfarvningerne går meget dybt, kan en gulvafslibning ikke altid klare jobbet, og en gulvafhøvling er derfor nødvendig.

Som tommelfingerregel kan du dog altid gå ud fra følgende: 

  • Laminatgulve: Tåler ikke afslibning – et nyt må lægges, hvis skaderne er omfattende. 
  • Lamelgulve: Tåler let afslibning og efterbehandling – afhænger af slidlaget. 
  • Parketgulve: Tåler afslibning afhængig af slidlagets dybde. 
  • Massive trægulve og plankegulve: Tåler både afhøvling og afslibning, bliver som nye. 

Uanset om dit gulv afhøvles eller afslibes, tilbyder vi efterbehandling med lak, lud, olie eller sæbe, alt efter hvordan du ønsker, gulvet skal ende med at se ud. Er du i tvivl om, hvorvidt dit gulv bedst tåler den ene eller anden behandling, så skal du være velkommen til at kontakte Gulvafslibning København. Vores gulveksperter kan rådgive dig til at vælge den bedste gulvservice til lige netop dit gulv. 

 

Kontakt os og få et godt tilbud på din opgave

Vores kunders tilfredshed er det allervigtigste for os. Alle vores opgaver udføres derfor med kvalitetshåndværk og øje for detaljen, og vi afleverer altid smukke gulve til aftalt tid. Vi udfører gulvservice i Hellerup og hele Storkøbenhavn, så kontakt os endelig og hør, hvad vi kan tilbyde dig og dit gulv.