Gulvafslibning Herlev

Gulvafslibning Herlev – Prof. gulvafhøvling & gulvservice

Hvis dine gulve trænger til en kærlig hånd, så er vi det rette sted at henvende sig. Med gulvservice fra os får dine gulve en professionel gulvafhøvling, gulvafslibning eller gulvbehandling i og omkring Herlev.

Med mere end 25 års erfaring har vi som gulvfirma leveret gulvservice til utallige gulve. Vi kan yde kompetent og professionel rådgivning, når det kommer til gulvservice, og vi er altid helt opdaterede på de nyeste trends og teknologier inden for gulvbehandling. Derfor kan du også være sikker på, at vores gulvmænd kommer med de bedste og nyeste maskiner, så dit gulv får den mest effektive og skånsomme behandling.

 

Kunden i fokus

Vi bestræber os på at have gulvmarkedets mest tilfredse kunder, og det kræver flere ingredienser. Først og fremmest afleverer vi altid smukke gulve, og det gør vi selvfølgelig til aftalt tid. Derudover tilbyder vi gode, konkurrencedygtige priser. Så sikrer vi os, at du gør en god handel. Vi sliber også andre træflader end gulve, så har du et plankebord, der skal have nyt liv, eller måske en trappe, der er slidt af de mange ture op og ned, så kontakt os endelig.

Sammen med dig finder vi ud af, hvilken type gulv du har, og hvilken behandling gulvet har bedst gavn af. På den måde sørger vi for at aflevere et gulv, der holder sig flot mange år frem. Som udgangspunkt kan du gå ud fra følgende:

  • Afhøvling: Gulvafhøvling er meget grovere og hårdere ved gulvet end en gulvafslibning, og derfor udfører vi ikke afhøvling på alle gulve. Generelt er det massive trægulve og plankegulve, der kan have gavn af en afhøvling.
  • Afslibning: Mange gulve kan få fjernet overfladiske skrammer og få nyt liv ved en gulvafslibning. Vi afsliber massive trægulve og plankegulve, parketgulve og lamelgulve, hvis slidlaget ikke går for dybt.

 

Kontakt os og få et godt tilbud på din opgave

Trænger dit gulv til professionel behandling, så kontakt os endelig. Vi udfører gulvservice og gulvafslibning i Herlev og i hele Storkøbenhavn, så kontakt os endelig og hør, hvad vi kan tilbyde dig og dit gulv.