Gulvafslibning Kastrup

Gulvafslibning Kastrup – Prof. gulvafhøvling & gulvservice

Vi er din gulvmand, når du har brug for gulvafhøvling, gulvafslibning og gulvbehandling i og omkring Kastrup. Med mere end 25 år i branchen er vi et gulvfirma med stor erfaring, så vi kan altid med et blik vurdere, hvilken service dit gulv vil have gavn af. Vi udfører gulvservice i Kastrup og i hele Storkøbenhavn.

 

Kunden i centrum

For os er det overordentligt vigtigt at gøre kunden tilfreds. Derfor tager vi en god samtale med kunden om, hvilke ønsker der er til gulvet og dets look, og vi rådgiver om, hvilke behandlinger gulvet vil have bedst af. Dernæst udfører vi opgaven til aftalt tid og til yderst konkurrencedygtige priser.

 

Erfaring er alfa og omega

Vores mange års erfaring i gulvbranchen er din garanti for de allersmukkeste og mest slidstærke gulve. Vi holder et skarpt øje med udviklingen på området, så vi altid er helt opdaterede på de nyeste trends, teknologier og metoder. Derfor kan du være sikker på, vi har de nyeste maskiner med, og at vi behandler dine gulve med stor respekt. Det er din garanti for en effektiv og professionel gulvservice.

 

Gulvafhøvling og gulvafslibning

Hvis dine gulve er præget af slid, misfarvninger og ridser efter mange års brug, så vil de få stor gavn af en gulvafhøvling, gulvafslibning eller gulvbehandling udført af Gulvafslibning København. Om du skal have udført en gulvafhøvling, gulvafslibning eller begge dele, afhænger af gulvets type og slidlag.

Du kan som tommelfingerregel gå ud fra følgende:

  • Massive trægulve/plankegulve: Tåler og kan have gavn af både afhøvling og afslibning.
  • Parketgulve: Tåler afslibning i de fleste tilfælde, mens meget dybe ridser ikke kan fjernes. 
  • Lamelgulve: Tåler let afslibning og efterbehandling afhængigt af slidlagets tykkelse.
  • Laminatgulve: Tåler desværre ikke afslibning eller behandling.

Hvis du på nogen måde er i tvivl om, hvilken gulvservice dit gulv kan tåle og have gavn af, skal du ikke holde dig tilbage med at kontakte Gulvafslibning København. Udover gulvbehandling, gulvafslibning og gulvafhøvling kan vi også hjælpe dig med at forny en træbordplade eller slibe dine trapper.

 

Kontakt os og få et tilbud på din opgave

Vi udfører gulvservice og gulvafslibning i Kastrup og i Storkøbenhavn, så kontakt os endelig og hør, hvad vi kan tilbyde dig og dit gulv.