Gulvafslibning Nordhavn

Gulvafslibning Nordhavn – Prof. gulvafhøvling & gulvservice

Skal dit gulv få nyt liv ved hjælp af en gulvafhøvling, gulvafslibning eller gulvbehandling i og omkring Nordhavn? Så kan du med fordel hive fat i os. Vi kører i Nordhavn og hele Storkøbenhavn, og vi kan med garanti lave et godt tilbud til dig. Vi er et veletableret gulvfirma med mere end 25 år i branchen. Det betyder, at vi har stor erfaring i at renovere alle typer og størrelser af gulve, og det er din garanti for en kompetent behandling af dit gulv.

Uanset om det handler om en gennemgående renovering af gulvet eller blot en kærlig hånd, er vi eksperter i at give gulve nyt liv. Vi tilbyder dine gulve et godt og professionelt håndværk, og du får en konkurrencedygtig pris til gengæld. 

 

Gulvafslibning vs. gulvafhøvling

Er dit gulv småslidt og mærket efter mange års brug, kan det forhåbentlig friskes op med en gulvafslibning efterfulgt at en af vores efterbehandlinger. Er dine gulve derimod meget slidte og medtagne med store ridser og dybe misfarvninger, kan den eneste redning være en gulvafhøvling. Det er dog ikke alle gulve, der tåler en afhøvling, da den er meget grov og hård for gulvet.

Som tommelfingerregel kan du gå ud fra, at følgende gulve tåler følgende: 

  • Laminatgulve: Tåler ikke afslibning – et nyt må lægges, hvis skaderne er omfattende. 
  • Lamelgulve: Tåler let afslibning og efterbehandling – afhænger af slidlaget. 
  • Parketgulve: Tåler afslibning afhængig af slidlagets dybde.
  • Massive trægulve og plankegulve: Tåler både afhøvling og afslibning, bliver som nye.

Efter afhøvlingen og/eller afslibningen sørger vi for at efterbehandle dit gulv med lak, lud, olie eller sæbe, alt efter hvilket look, du er ude efter til dit gulv. Er du i tvivl om din gulvtype, og hvilken behandling der vil være mest effektiv og samtidig skånsom for gulvet, skal du endelig kontakte Gulvafslibning København, som har den nødvendige viden på området. 

 

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din opgave

Vi udfører gulvservice og gulvafslibning i Nordhavn og hele Storkøbenhavn, så kontakt os endelig og hør, hvad vi kan tilbyde dig og dit gulv.