Gulvafslibning Nørrebro

Gulvafslibning Nørrebro – Prof. gulvafhøvling & gulvservice

Vi har stor erfaring i gulvservice. Med over 25 år i branchen ved vi, hvordan vi giver gulve nyt liv, hvad end det handler om en gennemgående renovering eller blot en kærlig hånd. Vi udfører både gulvafhøvling, gulvafslibning og gulvbehandling på Nørrebro med øje for detaljen.

 

Kunden i fokus

Vi lever af vores kunders tilfredshed, fordi det er kundernes gulve, der er vores bedste visitkort. Derfor gør vi en dyd ud af at levere kvalitetsarbejde til aftalt tid og konkurrencedygtige priser. Vi har gennem vores mange år i gulvbranchen set utallige gulve, og derfor kan vi hurtigt afgøre, hvilken behandling der er mest effektiv og skånsom for dit gulv.

 

Professionel rådgivning

Med vores mange års erfaring har vi behandlet mange gulve, og vi tilbyder dig selvfølgelig rådgivning, så du er helt sikker på at ende med det gulv, du drømmer om at se og gå på. Vi holder os opdaterede på de nyeste trends og teknologier, så vi altid er vidende om den bedste, mest effektive og skånsomme behandling af dit gulv. Udover gulvservice kan vi også behandle din træbordplade og dine trapper, såfremt de er af træ.

 

Gulvafslibning eller gulvafhøvling?

Om dit gulv har brug for en gulvafslibning eller en gulvafhøvling, afhænger af flere ting. Det handler dels om at vurdere hvor dybt slitagen går, og dels handler det om gulvtype og træsort. Du kan som udgangspunkt gå ud fra følgende:

  • Laminatgulve: Tåler ikke afslibning – et nyt må lægges, hvis skaderne er omfattende. 
  • Lamelgulve: Tåler let afslibning og efterbehandling – afhænger af slidlaget. 
  • Parketgulve: Tåler afslibning afhængig af slidlagets dybde.
  • Massive trægulve og plankegulve: Tåler både afhøvling og afslibning, bliver som nye.

Er du i tvivl om, hvilken type gulv du har, eller hvilken behandling der er bedst for det, er du altid velkommen til at kontakte os. 

 

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din opgave

Vi udfører gulvservice på Nørrebro og i Storkøbenhavn, så kontakt os endelig og hør, hvad vi kan tilbyde dig og dit gulv.