Gulvafslibning Østerbro

Gulvafslibning Østerbro – Prof. gulvafhøvling & gulvservice

Har du fået ridser eller misfarvninger i gulvet, eller er gulvoverfladen blot trist og træt at se på? Gulve udsættes gennem tiden for lidt af hvert, og når dit gulv trænger til fornyelse og en kærlig hånd, skal du blot kontakte os. Med en gulvafslibning, gulvafhøvling eller gulvbehandling på Østerbro kan vi give dine gulve helt nyt liv, så de holder mange år endnu. 

 

Kundetilfredshed i top

Vi kan tilbyde dig og dine gulve professionel behandling til billige og konkurrencedygtige priser. Tilfredse kunder er det bedste vi ved, og derfor sætter vi en stor ære i altid at aflevere et godt stykke håndværk til aftalt tid.

Vi er et gulvfirma med mere end 25 år i branchen, og derfor har vi indsamlet al den erfaring og viden, der er værd at have, når det kommer til gulvservice. Vi rådfører os altid med den helt opdaterede viden og de nyeste teknologier, og det er din sikkerhed for, at dine gulve udsættes for den rette behandling. Vi bruger de nyeste maskiner, så du og dine gulve får det bedste resultat og den mest skånsomme behandling.

 

Skal du vælge gulvafslibning eller gulvafhøvling?

Om dit gulv skal afslibes eller afhøvles, afhænger af flere ting. Dels handler det om, hvilken type gulv det er, og om den type i det hele taget tåler enten gulvafhøvling eller gulvafslibning. Derudover ser vi på, hvor slidt gulvet er, og hvor dybt slidlaget er. 

  • Afslibning: Kan opfriske et gammelt og slidt trægulv med overfladiske ridser, og giver det en pæn og slidstærk overflade. 
  • Afhøvling: Kan give nyt liv gulve, der er særligt medtagne med dybe ridser eller mærker, eller som skal have fjernet gammel gulvbehandling, lim, fernis eller spartelmasse. 

Som tommelfingerregel kan du gå ud fra følgende:

  • Laminatgulve: Kan ikke afslibes.
  • Lamelgulve: Kan afslibes let. 
  • Parketgulve: Kan meget ofte afslibes. 
  • Massive trægulve og plankegulve: Kan både afhøvles og afslibes. 

Er du i tvivl om, hvilken type gulv du har, eller hvilken behandling der er bedst for det, kan du altid kontakte os! Vi er professionelle med stor erfaring på området. 

 

Kontakt os og få et tilbud på din opgave

Vi udfører gulvservice og gulvafslibning på Østerbro og i Storkøbenhavn, så kontakt os endelig og hør, hvad vi kan tilbyde dig og dit gulv.