Gulvafslibning Tårnby

Gulvafslibning Tårnby – Prof. gulvafhøvling & gulvservice

Har du brug for en professionel gulvmand, så er det os, du skal kontakte. Vi udfører gulvafhøvling, gulvafslibning og gulvbehandling i Tårnby og i hele Storkøbenhavn, og vi kan også afhøvle, afslibe og behandle bordplader og trapper i træ. Så trænger dit gulv til en kærlig hånd fra en professionel fagmand, så tøv ikke med at kontakte Gulvafslibning København!

 

Erfarent gulvfirma

Med mere end et kvart århundrede i gulvbranchen ved vi alt det, der er værd at vide, for at give dine gulve den bedste og mest professionelle behandling. Med vores store erfaring kan vi på kort tid vurdere, hvilken gulvservice dit gulv vil have bedst gavn af, og vi udfører opgaven effektivt og skånsomt. Vi følger den teknologiske udvikling på området, og du kan derfor være sikker på, vi medbringer de bedste og nyeste maskiner til arbejdet.

 

Skal dit gulv have nyt liv?

Når du overvejer en renovering af dit gulv, så er der flere ting at tage højde for. Først og fremmest handler det om, hvilken type gulv du har, da nogle gulve egner sig bedre end andre til de forskellige gulvservices og gulvbehandlinger. Kontakt Gulvafslibning København, hvis du er i tvivl om dit gulv. Du kan som tommelfingerregel gå ud fra følgende:

  • Gulvafhøvling: Egner sig til massive trægulve og plankegulve.
  • Gulvafslibning: Egner sig til massive trægulve, plankegulve, parket og lamelgulve.

Efter gulvafhøvlingen og/eller gulvafslibningen, skal gulvet efterbehandles med eksempelvis lak, lud eller olie. Hos Gulvafslibning København rådgiver vi gerne i den forbindelse, så vi finder den behandling, der egner sig bedst til dine gulve. Her tager vi højde for, hvor megen trafik, der er i rummet, samt hvilken træsort, gulvet er.

 

Professionel gulvservice til konkurrencedygtige priser

Det er vigtigt at vores kunder er tilfredse, og derfor tilbyder vi effektiv gulvafhøvling, gulvafslibning og gulvbehandling til konkurrencedygtige priser. Vi afleverer altid smukke og slidstærke gulve til aftalt tid. Hvis du har nogle spørgsmål, er i tvivl om, hvilken service dit gulv vil have godt af, eller ønsker et tilbud på din opgave i Tårnby eller Storkøbenhavn, så hold dig ikke tilbage med at kontakte Gulvafslibning København!