Gulvafslibning Vanløse

Gulvafslibning Vanløse – Prof. gulvafhøvling & gulvservice

Med mere end 25 års erfaring, ved vi alt, der skal bruges, når det kommer til gulvafhøvling, gulvafslibning og gulvbehandling som vi udfører i blandt andet Vanløse. Vi har ydet gulvservice på et utal af gulve, og med den erfaring kan vi rådgive dig bedst i, hvilken gulvservice, dit gulv vil have gavn af. Vi følger med i udviklingen og de nyeste trends og teknologier på gulvområdet, og vi bruger altid de bedste, opdaterede maskiner. Det er din sikkerhed for professionel gulvservice.

For os som gulvfirma er det vigtigt, at vi efterlader flotte gulve, som kunderne er tilfredse med. Kunderne og deres gulve er nemlig vores bedste visitkort, så er I glade, er vi glade. Vi leverer kompetent rådgivning, så vi sikrer os, at vores kunder får de gulve, de ønsker, til aftalt tid og konkurrencedygtig pris.

 

Trænger dit gulv fornyelse?

Et gulv risikerer gennem tiden at få misfarvninger og ridser, og så kan gulvet have godt af professionel gulvservice. Om gulvet skal have en gulvafslibning eller gulvafhøvling vil være en vurderingssag, alt efter dine ønsker og hvad der rent praktisk kan lade sig gøre.

Generelt kan man sige, at en gulvafhøvling er meget grovere end en gulvafslibning, og derfor er det ikke alle gulve, der klarer den hårdhændede behandling. Som tommelfingerregel gælder følgende:

 

  • Massive trægulve og plankegulve: Kan både afhøvles og afslibes.
  • Parketgulve: Kan afslibes, men ikke afhøvles.
  • Lamelgulve: Kan afslibes afhængigt af slidlaget.
  • Laminatgulve: Kan ikke afslibes eller afhøvles. 

 

I samråd med dig finder vi ud af, hvilken type gulv du har, og hvilken behandling vi kan tilbyde. Vi bestræber os på at gulvet får den mest effektive og skånsomme behandling, så det holder sig flot og slidstærkt mange år frem.

 

Kontakt os og få et godt tilbud på din opgave

Trænger dit gulv til professionel behandling, så kontakt os endelig. Vi udfører gulvservice i Vanløse og i hele Storkøbenhavn, så kontakt os endelig og hør, hvad vi kan tilbyde dig og dit gulv.