Gulvaflibning Vesterbro

Gulvafslibning Vesterbro – Prof. gulvafhøvling & gulvservice

Vi har mere end 25 års erfaring i gulvbranchen, og derfor ved vi, hvordan vi bedst behandler dine gulve. Så går du på et slidt, misfarvet og ridset gulv, der trænger til gulvbehandling, gulvafhøvling eller gulvafslibning på Vesterbro, kan du trygt overlade opgaven til os! 

Vi tilbyder professionel gulvservice til konkurrencedygtige priser på Vesterbro og i hele Storkøbenhavn, og vores mål er at aflevere flotte, slidstærke gulve til aftalt tid, så vi får markedets mest tilfredse kunder.

 

Afslibning eller afhøvling?

Hvilken behandling, dit gulv vil have bedst gavn af, ved vi alt om. Derfor skal du ikke holde dig tilbage med at kontakte os og spørge, hvis du er i tvivl om, hvorvidt dit gulv skal afslibes eller afhøvles. 

Alt efter hvilken type gulv du har, gulvets tykkelse og generelle tilstand, kan du som udgangspunkt gå ud fra følgende:

  • Massive trægulve og plankegulve: Kan både afhøvles og afslibes.
  • Parketgulve: Kan afslibes, men ikke afhøvles.
  • Lamelgulve: Kan afslibes afhængigt af slidlaget.
  • Laminatgulve: Kan ikke afslibes eller afhøvles.

Efter gulvafhøvlingen eller gulvafslibningen tilbyder vi naturligvis efterbehandling med olie, lak, lud eller sæbe. Hvad vi afslutter med, afhænger af dine ønsker til gulvets look. Med Gulvafslibning Københavns mange års erfaring har vi behandlet mange gulve, og vi tilbyder dig selvfølgelig rådgivning, så du er helt sikker på at ende med det gulv, du drømmer om at se og gå på.

 

Effektiv gulvbehandling

Vi følger udviklingen på området, og vi sørger for at følge de nyeste trends og teknologier. Derfor kan du stole på, at vi altid bruger de bedste maskiner og det rette værktøj, når vi behandler dine gulve. Så sikrer vi nemlig, at dine gulve får den bedste, mest effektive og samtidig skånsomme behandling.

 

Kontakt os og få et tilbud på din opgave

Trænger dit gulv til en kærlig hånd og god behandling, så kontakt os endelig. Vi udfører gulvservice på Vesterbro og i hele Storkøbenhavn, så kontakt os endelig og hør, hvad vi kan tilbyde dig og dit gulv.